tisdag 12 oktober 2010

Kvinna fick döds besked live i TV



Kvinna fick besked om att hennes 15 åriga dotter hittats, troligen mördad , under en live
sändning av Italienska Efterlyst.
Ja det är mycket som händer just nu , mycket som är skrämmande och rent ut sagt förskräckligt.
Ta bara gårdagens hemska och chockerande live sändning av ett självmord på Internet. En ung man som sa sig ha Asbergersyndrom skapade ett konto på ett forum och talade om för tusental människor att han skulle hänga sig och att han hade skapat en ftp sida enbart för denna live show samt att han satt webcameran på sänding.
Som jag sa var det en hel massa människar som bevittnade en hängning på internet i går eftermiddag men bara ett fåtal insåg att mannen menade allvar och att det dem bevittnade inte var ett skämt.
Det är extremt skrämmande hur världen ser ut idag och att man inte längre tar sådana här viktiga rop på hjälp på allvar , jag säger inte att de som bevittnade händelsen är ansvariga för mannens död men att dem inte tog detta på allvar är tillräckligt för att de som styr i vårat samhälle borde vakna upp och inse att vi behöver hjälp.
Att bevittna ett självmord och att i sin tur tro att det är ett skämt samt att sitta och faktist peppa och uppmuntra denna man som ropade på hjälp , uppmuntra honom till att fortsätta och att byta självmords taktik?? Hallååå vad är det som händer ... Vart är Empatin? Vart är omtanken? Samvete??? Vart har våran känsla för medmännsklighet och solidaritet tagit vägen? Försvann den med Alliansieringen av Sverige ???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar